Flickan från ovan blev film 2010...bra början på det nya året!



En av de bästa filmerna jag har sätt! Den är baserad på boken flickan från ovan som är skriven av Alice Sebold år 2002. Den får en och tänka på alla som har gått bort! Vill ni gråta ut lite ska ni se den här.


En blondinbella behövs i världen för att komma ihåg att vi har frihet!

JAG HATAR MUSLIMER! JAG HATAR DERAS RELIGION! JAG HATAR HUR DE SER PÅ KVINNOR! JAG HATAR DERAS LIVSSTIL! JAG HATAR DERAS HUMOR!!!!!

när jag säger muslimer så menar jag de extrema muslimerna som ska döda någon så fort de kände sig kränkande....dessa människor har nog inget hjärta eller hjärna framförallt ingen EMPATI. Vad är deras föräldrar som skulle lära dem detta...de bara kollar på och ser deras självmordsbombare som martyrer....de kommer hamna i helvetet om det finns ett...Mord är alltid mord oavsett vad du tror du har blivit hjärntvättad att du dödar för.

Jag har en lösning på detta problem och det är att skicka alla extrimister till en ö mitt i ingenstans..Som engelsmännen gjorde med deras brottslingar för längesedan, det är bättre än att låta de ta vår frihet som vi har kämpat för.
Kärlek kommer ifrån hjärtat inte någon pistol

RSS 2.0