Guys and Dolls....

Är en jättebra och sevärd musikal som man ska se om man har råd och bor nära någon opera etc.  Jag blev hänförd av de fina kläderna och det fina scenbygget. Jag är iofs svag för musikaler som utspelas under 50-talet....Är jag ensam om att tycka det?


En av mina favoritlåtar fast på svenska heter den virtios eller ngt.... Och de hade MYCKET snyggare kläder en på den här videosnutten, dem hade sexiga sjömanskostymer!



Älskar dessa två låtar också!

Äru gooh eller?!.....

Är ett nytt märke som säljer färdiglagade rätter. Det heter alltså GOOH. Maten är av bra kvalié eftersom de är operakällan som gör recepten och lantmännen för ingridienserna. Jag verkligen älskar kallopsen för att det är bra kvalié på köttet som bara faller isär när man ska skära det! Jag saknar dock dillkött och sjömansbiff i deras sortiment...men vem vet vad dem kommer göra i framtiden ;D


Olé......


Men tyvärr är det det Lars Ohly jag ska skriva och inte om Spanien (Olé och Ohly låter typ likadant ni fattar ;P!) Iaf han är nog Sveriges mest inkompetenta person som är partiledare i dagens Sverige. Han är kanske sämst i HELA VIDA VÄRLDEN. Han har nu gått runt med en halsduk dom symboliserar att man inte vill att Israel ska finnas som land i världen.....Vad säger han då? Jo han säger "Någon frågade om de ville ta kort med mig och att jag då skulle ha på mig den halsduken" Nått sånt var det. Jag tror inte på den historien....han spelar teater med folket som vanligt! Hoppas bara att inte han vinner med Mona Sahlin (aka Mona Muslim) där även Ilmar Reepalu finns med!



RÖSTA FÖR SVERIGE INTE PÅ OLÉ & COMPANY!

Lindex hjärta mig......

För att jag var på kungsmässan idag och köpte endast tre accesoarer för 148 kr från lindex. Älskar Lindex och har gjort det sen deras förnying av deras sätt att tänka, nu tänker de ju faktist på modet! Måste erkänna at jag köper oftare kläder på Lindex än H&M :S haha så det kan gå! Men dessa tre underverk köpte jag idag. Jag älskar när man blandar det söta med det tuffa eller det tuffa med det söta, hur man än vill se på det är det SCHNYYYYGTTT!





Bra sagt...

If I had the chance
I'd ask the world to dance
because life isn't how you survive the storm, but how you dance in the rain.

Egentligen är detta en mashup av två citat. Första delen kommer ifrån denna låten och den tredje raden är ett citat som owl city sa på fb på deras fanpage!


Den sista föreläsningen.......



Eller The last lecture som blev känd världen över år 2008. Han avled dock senare av sin cancer men har lämnat kvar mycket efter sin död. En rikitg inspirationskälla har han blivit för många.

Ni missar väl inte.....

Solsidan kl 21:30 ikväll på tv4! Världens bästa humor med villaidylen i fokus. Älskar den och nu är det bara en kvart kvar...TJOHO!! Om ni missar den ikväll får ni streama den på tv4.se

DETTA ÄR MYSET I FREDAGSMYSET! Bra gjort tv4.


Senaste köpet...

Är ifrån sisters och det är denna underbara skapelse....I love it! Jag är såld på den indiska stilen eller vissa kanske kan kalla den bohemisk men jag skulle aldrig klä mig i rastafari stilen. Jag gillar när det är detaljer på tröjor som man kan matcha med andra klädesplagg eller accesoarer. Tänk dig denna topp med ett par svarta eller vita byxor.....heaven!




Vill ha!



Nej det är inga nya par skor......det är ett nytt adventure spel som är en blandning av the sims och en mordgåta. Spelet är Heavy rain. Dina beslut i historien påverkar vad som kommer att hända. Du har vanliga rutiner som i the sims men du måste hela tiden var på din vakt så att du inte blir mördad. Vi alla har väl drömt att få medverka i en tv-serie och i det här spelet  bygger du själv storyn istället för en massa manusförfattare. Detta är ett mer actionfyllt spel än the sims men det betyder väl bara ännumer adrenalinrus när du spelar!

Just nu finns det bara till ps3 men det är bara en tidsfråga tills det kommer ut till pc och kanske mac. För 599 riksdaler kan du köpa spelet på cdon.com.

My girl.....


Anna Chlumsky

Anna Chlusmky är känd som Vada i filmen My girl år 1991. Har älskat den filmen och den är riktigt mysig även ifall det är en hemsk historia om Vadas liv. Erkänn ser inte jag och Anna Chlumsky lika ut? En sak är säker att iaf är hon väldigt likt mitt kusinbarn Tindra.

HAHAHA....if only!


OS börjar gå mot sitt slut i Canada...

Men alla vet väl att Canada är kända för sin goda maple syrup. För att hylla OS och Canada idag så åt jag en god frukost som bestod av french toast med just maple syrup...Det är så gott men man måste se upp så man köper den riktiga grejen och inte en falsk med aromer och färgmedel. Om det står Pankake Syrup är det en falsk eftersom den inte får lov att heta maple syrup pga av sina aromer etc. Jag har även märkt att om de ligger i en liten flaska är det riktig maple syrup.


Lika som bär?!



Vad tycker ni? Vi skulle väl kunna vara syskon iaf.....haha!

Jennifer Åkermans blogg

Utbildning är gratis........på internet!




Filmer som går i samma anda som det som han säger:


ILMAR REEPALU FÖÖÖÖÖRGRYMMADE POLITIKER!!!



Läste ni artikeln i SVD om judehatet som finns i Malmö?


Detta är heeeelt sjukt att detta pågår i Sverige 2010 efter vår erfarenhet från förintelsen under andra världskriget. Jag håller helt och hållet med Federly att han bör avgå eller bli sparkad om detta nu kan ske i den politiska världen. Det är skam att han inte avgått självmant! Han har iofs en maffig lön.....men för vadå? Det är han inte värd och jag undrar hur han kan sova gott om natten. Malmö har förvandlats till helvetet på jorden för judarna och vad gör Ilmar ingenting förutom att han tar muslimernas sida! Han och Mona Muslim bör inte få finnas i det politiska Sverige. Undrar hur Malmö hade sett ut om inte Ilmar hade fått den posten....hade förmodligen varit en bättre plats för judarna.

Brev till Ilmar Reepalu från de som har hemsidan Fred i Mellanöstern


Robyn Fenty innan hon blev Rihanna

DÅ: Sockersöt Robyn Fenty


NU: Rihanna med attityd

Fanning oraklen

Elle Fanning i Benjamin Button:


Här har ni lillasyrran Fanning....känns inte hon äldre än 11 år i denna filmen? Hon är tio år yngre än mig......Nu börjar jag känna mig gammal!

Dakota Fanning i filmen I am sam:

Dakotas genombrott när hon bara var 6 år!!

GRATTIS!! Dakota Fanning fyller 16 år idag

Systrarna Fanning tar Hollywood med storm. Fannings då tänker ni kanske "vilka är dem?" Dakota fanning och sina lillasyster Elle är Hollywoods nya generation av bra skådespelare. Dakota blev känd i filmen I am sam och Elle fanning fick sitt genombrott i filmen The curious case of Benjamin Button . Dakota är precis på dagen fyllda 16 år idag den 23/2-2010 och hennes lillasyster Elle fyller 12 år 2010. Detta är absolut en Hollywood familj vi kan räkna med i framtiden och två nya "it" tjejer som Paris och Nick Hilton behöver se upp för.......90-talisterna är på väg in i Hollywood och är där för att stanna!

DÅ:



NU:


Dakota                                         Elle


Detta känns vääääldigt långt borta!

Kommer ni ihåg känslan av solbränd sträv hud?
Kommer ni ihåg känslan av att bada i havet eller sjön?
Kommer ni ihåg den gassande solen som blände när man åt frukost/lunch?
Kommer ni ihåg lukten av solkräm eller kylkräm?
Kommer ni ihåg lukten av mat som grillades?
Kommer ni ihåg ljudet av alla fåglar som kvittrar?
Kommer ni ihåg den grönskande trädgården?
Kommer ni ihåg jakten på en plats att bada i havet där det är manetfrit?
Kommer ni ihåg smaken av skaldjur?

DETTA ÄR MOTSATSEN TILL VAD VI HAR NU.................MEN DET ÄR SNART SOMMAR (OM DET INTE BLIR EN NY ISTID), TIDEN GÅR SNABBARE ÄN VAD DU TROR!

Tänkte bjuda på bild på en sönderbränd 15 minutes of fame



Insnöad granne.....Check!



HAHA tycker så synd om dem...fast måste erkänna lite skadeglädje. Det har kommit hem från Sälen och skottat men de tog dem 2 timmar att göra det. Tur att mamma var hemma så hon kunde skotta när vi var i Trysil annars hade det lätt kunna se ut som detta.

Min syrra hade dock inte samma tur.......



L.A.R.P = Live Avatar Role Playing


Jag tror att denna videon pratar för sig själv........

Bilder tagna den 21 februari 2010 i gbg/halland!



GUD SÅ FIIIIIINT DET ÄR!!!!!! Vi kan klaga på snön för att vi missar tåget eller bussen....men det är nästan värt det när man ser hur vackert det är när snön ligger på marken.

Ny design!!

Vad säger ni är detta bättre eller sämre än den gamla?

Bild tagen den 4 februari 2010

Snön vill verkligen inte ge sig....tog några fler bilder idag under promenaden med skinande solsken och MER snö...Detta är heeeeelt sjukt! Man kan inte säga annat än att det är väldigt fint iaf tills det blir slask för då är det rena rama pesten!!


2010 börjar med.......SNÖ! SNÖ! SNÖ!

Jag säger bara "SHIT ASSÅ" det slutar aldrig snöa!! Vad hände med global warming har det blivit global cooling nu!? Nej men i allvarhetsetstecken så  tror jag att El ninjo och Golfströmmen som har ändrat riktning eller så är detta bara en hederlig svensk EXTREM vinter detta färsta året på det nya deceniumet. Vad tror ni? Har jag rätt eller finns det några andra teorier?

RSS 2.0