DISNEY vad har ni gjort?


ASSKÖNT BARN JU!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

Spotify+Airfoil=Sant

Vi alla ÄLSKAR spotify....varför skulle vi inte göra det, dock så finns det ett litet problem som vissa kan ha och det är att de har gamla dammiga hederliga CD-SPELARE. Hur gör man så att musiken går från spotify till denna ljudmaskin. Lösningen är enkel!

INSTALLERA AIRFOIL....det kan kosta 182 kronor men det är det värt för att de innebär att du trådlöst kan lyssna på spotify in till din stereo. Jag använder airport express och mac samt en JVC-GP5 stereo och det funkar PERFEKT!



Dirty Dancing på svt1 nu!

Den avlidne Patrik Swayze mest kända film visas nu på tv. Alla som inte har sett den...SE DEN! Alla som har sett den ...SE DEN!



Den mesta kända scenen ur filmen "NOBODY PUTS BABY IN THE CORNER"



Börja INTE att röka kids....då kan ni dö en hemsk död som denna man gjorde....RIP

THISISIT/KINGOFPOP





JAG SKA SE DEN FILMEN! MJ och hans musik kommer nog alltid finnas med i våra liv för alltid, Han är och kommer alltid vara en ikon. King of pop RIP!

IKEA reklamer som inte kom in i tv-rutan



HAHA...den sista är ju lite söt iaf!

Make up gone bad.....urrrghh!



Kanske ska ta brun kräm runt HELA ansiktet, det mest vanliga som kan hända...lösningen är att köpa några nyanser ljusare och ta på halsen



Ser faktist äldre ut på något konstigt sett....och har även vissa drag som liknar en häxa med setta sminket



Behöver jag säga något....CLOWN!

Printerproblem...lösning kommer lastat!

Har vi alla nog stött på någongång i vårt liv...om inte annat i skolan eller på arbetsplatsen. Nu kan jag säga att jag som student har hittat världens bästa printer genom tiderna. Jag skojar inte!

Det är en samsung SCX-4300 och den är bra av dessa anledningar:

1) Skriver ut fort
1) Är en scanner, printer och kopiator
3) Istället för att bläckpatroner är det laserpatroner. Med andra ord på en patron kan man skriva ut 2000 sidor!!!!!
4) Den var mindre än jag trodde och tar lite plats i min lght
5) Funkar med både mac och pc
6) Är en svartvit printer, men ärligt talat vem skriver ut i färg som student - fixa det efteråt isof med färgpennor

ALLA STUDENTER TITTA HIT FÖR JAG HAR LÖSNINGEN PÅ ERA PROBLEM


11 September - olycksdatum?

Då har det blivit dags för de olycksdrabbade och för mig hatade datumet 11 September. Anledningen är följande:

1973: Chilekuppen

2001: Den dagen vi aldrig kommer att glömma, WTC tornen i USA blev rammade av två flygplan och man såg människor hoppa ur fönstrerna från den hundrande våningen. Jag kan känna för de som jobbade där eftersom jag har varit högst uppe i ett av de tornen. Jag undrar så vad som har hänt med de männsikorna man träffade som jobbade där.

2002: Min kära mormor Inger dog den 11 September, behöver jag säga mer?

2003: Anna lindh mördades

Swedish ipod commercial power!






Miss Li och Amanda Jenssen i låten Shangri La! Man blir lite extra stolt över sverige nu eftersom man kom ihåg hur populär låten New Soul av Yael Naim blev när macbook air kom ut på marknaden.

En rolig grej! HAHAHA



Vem skriver detta liksom på en bild...Detta kan bli dagens roliga som jag ska börja ha här i bloggen

Bloggarnas krig och VMA

Alla som läser på blogg.se har säkert hört att Kenza skulle till VMA och intervjua en massa kändisar på röda mattan. Hon spg fram emot detta jättemycket. Tyvärr har nu allas favorit Kenza åkt på halsfluss. Man kan säga att det var tur att hon inte blev sjuk en dag innan för då hade hon inte kunnat intervjua hennes favoritband TOKIOHOTEL.

Eftersom hon har blivit ska istället brunettbella eller fd blondinbella få intervjua kändisar på röda mattan under VMA. Kenza är nu sur att all denna media har uppstått kring bella. När det faktist var Kenza som har fixat arbetet som hon var tvungen att fixa innan VMA. Detta skriver dock inte tidningarna någonting om.

Vem tycker ni skulle vara bäst som intervjuare på VMA av dessa två?



Göteborg vs Stockholm

Vilken stad föredrar ni?
Göteborg - Avenyn, Nordstan, Västkusten, Vasa, Haga, Spårvagnar, saltvatten, goa människor
Stockholm - Stureplan, Gärdet, Spy bar, kändisar, sötvatten, spydiga människor


Ska man kanske satsa på bloggen...och bli en förebild

Jag ska nog ta och lära mig lite webbprogramering så man kan designa sin blogg. Alla lärare jag har haft har sagt att layout och design är jag riktigt bra på. Varför hoppade jag då inte på en sådan utbildning. Vad säger att jag inte kan bli den nya Kenza, Mini, Egoina, Lily, Stina-Lee och Blondinbella. Det behövs fler naturligt blonda människor som bloggar. De sönderblondade människor som färgar håret var tredje minut känns inte som en bra förebild. Det är en sak som fler bloggare borde tänka på är att de ska vara förbilder. Vare sig det vill deinte blir de oftast de.

Min förebild förutom mina föräldrar och syskon är Matt Roloff. Han medverkar i serien "little people, bilg world" som går klockan 1430 på tv4. Han är kortväxt och är gift med en Amy som också är en kortväxt eller "LP - little person/people" som har blivit den nya termen för dvärg i USA. Denna kille har en levnadslust och han slutar aldrig att ge till människor. Han är en riktigt bra på företagsverksamhet och har startat flera företag, att han är kortväxt stoppar honom inte. Han är en sann förebild.

förebild


RSS 2.0